Een hotelbed kopen?

Project, hotelbedden en boxsprings, het zijn verschillende benamingen voor één en hetzelfde bed, dat vaak wordt toegepast in bijvoorbeeld hotels, recreatievoorzieningen en bed & breakfasts. Maar wat is een hotelbed, of boxspring nu eigenlijk precies? De opbouw van een hotelbed ziet er zo uit:

  • De basis van een compleet hotelbed wordt gevormd door een stabiele verende box op pootjes.
  • Daar bovenop ligt een comfortabel matras, vaak voorzien van een pocketveringkern.
  • Als extra laag is het hotelbed vaak voorzien van een soepel topmatras.
  • Met deze drie comfortlagen (box, matras en topmatras) samen worden hotelbedden, ofwel boxsprings gevormd.

Door deze bijzondere comfortabele eigenschappen en vaak de luxe uitstraling die ermee gepaard gaan, geniet dit type hotelbed van enorme populariteit. Voor hotelgasten is een goede en comfortabele nachtrust op een goed en kwalitatief bed een onvergetelijke ervaring en uiteraard ook belangrijk voor de prestaties op werkgebied. Verder bieden deze hotelbedden een unieke combinatie van een goede lichaamsondersteuning, uitstekend comfortgevoel en optimale ventilerende eigenschappen. Daarnaast zijn dit soort bedden ook nog praktisch in gebruik.

Koop zakelijk hotelbedden bij onze partner!

Particulier kopen? neem contact met ons op!

Meer om te lezen

Een hotelbed kopen?

Project, hotelbedden en boxsprings, het zijn verschillende benamingen voor één en hetzelfde bed, dat vaak wordt toegepast in bijvoorbeeld hotels, recreatievoorzieningen en bed & breakfasts.

Voor vragen over een Bedkast

Neem dan contact met ons op

Schrijf je in op onze nieuwsbrief