Over

bedkastenkopen is ontstaan vanuit een online webwinkel die naderhand de levering en montage erbij heeft getrokken. Doordat wij uw bedkasten leveren en monteren ontzorgen wij uw zorgen van de montage. Naastdat wij uw ontzorgen van de montage voorkomen wij een helse ruzie met uw partner met het in elkaar zetten van het bedkasten

Soorten bedkasten

Eenpersoons of tweepersoons, horizontaal of verticaal? Maak je geen zorgen want bij bedkastenkopen.nl vindt je het allemaal! Wij geven op al onze bedkasten die wij monteren minimaal 2 jaar garantie.  Bij zorgvuldig gebruik van uw bedkasten heeft deze een levensduur van tientallen jaren

 

Over het mer Multimo

In het begin van de jaren 80 begon GAYSAN Gas Spring Co. zijn productie voor het eerst met de productie van reserveonderdelen voor auto’s. Als een van de toonaangevende fabrikanten van gasveren heeft Gaysan deze technologie na lang onderzoek en ontwikkeling aangepast aan transformeerbare bedmeubels. Na deze succesvolle ontwikkeling, in 1986, werd GAYSAN Furniture Co. opgericht met als doel hoogwaardige, handige en stijlvolle bedkasten te bieden die maximale ruimte mogelijk maken. Sindsdien is Gaysan Furniture de enige echte producent van multifunctionele bedkaste in Turkije.

Het bedrijf zet zich in om de ultieme ruimtebesparende oplossingen te bieden met het merk Multimo op de wereldmarkten. Qua assortiment en kwaliteit behoort het tot de eerste 5 producenten ter wereld. Als resultaat van onze voortdurende R&D, tientallen van onze gepatenteerde functies, bieden we een grotere ruimte en een gewenst wooncomfort aan de steeds kleiner wordende plaatsen en huizen van vandaag. Onze filosofie is niet alleen meubels te produceren  die van vader op zoon overgaan,  maar ook een comfort, met continue after-sales ondersteuning die een nog langer gebruik van onze producten mogelijk maakt. En onze beloning met deze klantgerichte service is, 97% tevredenheid van onze meer dan  200.000  klanten.

Het bedrijf heeft ook enkele woningbouwprojecten gerealiseerd die met deze bedkasten zijn geïntegreerd, zoals moving wall en compact container living. Studentenkamers, hotels, studio-appartementen, thuiskantoren zijn slechts enkele van de met succes bewezen decoratie- en reeds gedecoreerde projecten van het bedrijf.

Het bedrijf Multimo exploiteert de productie in een hoofdfabriek van 6000 m² in Istanbul/Turkije en in een satellietproductiekantoor in Roemenië.

Multimo is er trots op de toonaangevende fabrikant te zijn van unieke bedkasten en hun mechanismen zelf. Door gebruik te maken van het voordeel dat het een autoriteit is op het gebied van de fabricage van het mechanisme, kan het bedrijf de kosten van het eindproduct beheersen, zodat het wereldwijd het beste prijs/kwaliteit-evenwicht kan bieden.

 • elektrisch bedkast

  Elektrische bedkasten

 • bedkasten met een bank

  Bedkasten met een bank

 • Bedkast met een bureau

  Bedkasten met een bureau

 • Bedkasten met een kast

  Bedkasten met een kast

 • Bedkasten met een tafel

  Bedkasten met een tafel

 • Stapelbed bedkasten

  Stapelbed Bedkasten